Je TYLKO ZUPKI CHIŃSKIE! To, co z nią zrobiły, NIE MIEŚCI SIĘ W GŁOWIE
Hana Hong postanowiła przeprowadzić eksperyment na sobie samej. Co zrobiła? Przez tydzień jadła wyłącznie jedno danie. Bardzo niezdrowe.
Hana Hong to dziennikarka czasopisma “Marie Claire”. Postanowiła przez 7 dni jeść w ramach każdego posiłku w ciągu dnia zupkę w proszku. Eksperyment mocno odbił się na jej zdrowiu i ogólnym samopoczuciu.
Początkowo dziennikarka widziała tylko plusy jedzenia zupek chińskich. Są tanie, więc oszczędziła, nie musiała gotować, a następnie zmywać naczyń. Zanim zaczęła je jeść, zważyła się, by pod koniec eksperymentu wiedzieć, jak zmieniła się jej waga.
Już drugiego dnia gorzej się poczuła, bolał ją brzuch po jednym dniu jedzenia samych zupek w proszku. Jednak nie zraziła się i zrobiła zapas tych produktów na kolejny dzień.
Trzeciego dnia nie mogła patrzeć już na zupki chińskie i zaczęła odczuwać potrzebę zjedzenia warzywa. Była ospała i czuła zmęczenie.
Czwartego dnia przyszedł kryzys. Nie najadała się zupką chińską, miała mdłości. Te produkty zawierają dużo soli, więc odczuwała silne pragnienie. Była bez życia, marzyła tylko o tym, by iść spać.
Już do końca trwania eksperymentu czuła się ospała i rozdrażniona. Miała dolegliwości bólowe brzucha. Efektem tej “diety” było schudnięcie. Hana zrzuciła 1,8 kg, ale ze względu na wszystkie przypadłości nie poleca tej metody.
Hana uważa eksperyment za nieudany i niebezpieczny. Lepiej go nie powtarzajcie!
Zobacz też: Odkryli NIENORMALNY OBJAW COVID-19! Upierdliwa dolegliwość
Źródło: thehealthy.com
Źródło zdjęć: Instagram